Izjava o privatnosti

Molimo pročitajte sljedeći tekst prije korištenja naše web stranice.

Informacije na ovoj Internet stranici ne smiju se smatrati zamjenom za profesionalni, pravni ili financijski savjet.

Bijeli Svijet d.o.o Zagreb i osobe odgovorne za održavanje ove Internet stranice, kao i direktor, zaposlenici i zastupnici Bijeli Svijet d.o.o., smatraju da su sve informacije sadržane na ovoj Internet stranici točne. Međutim, ne postoji nikakvo jamstvo za točnost ili pouzdanost ovdje navedenih informacija i Bijeli Svijet d.o.o. ne priznaje nikakvu odgovornost za bilo kakav izravni ili neizravni gubitak ili štetu koju je primatelj pretrpio oslanjajući se na bilo što navedeno ili ispušteno s Internet stranice lgprolaundry.com

Čitav sadržaj dostupan na Web stranici Bijeli Svijet d.o.o. zaštićen je autorskim pravom. Osim dopuštenog korištenja, Bijeli Svijet d.o.o. posjetiteljima stranice daje odobrenje da preuzimaju i izlažu materijal zaštićen autorskim pravom samo u privatne svrhe.

Za reprodukciju ili korištenje materijala zaštićenog autorskim pravom izvan takve svrhe, potrebno je zatražiti dopuštenje izravno od Bijeli Svijet d.o.o.. Ako je dopuštenje dano, ono mora biti podvrgnuto zahtjevu da ime vlasnika autorskog prava i njegov interes za materijal budu navedeni pri reproduciranju ili citiranju materijala, nekog njegovog dijela ili cjeline.
Web stranica lgprolaundry.com je Internet stranica Bijeli Svijet d.o.o. (“Mi”, “nama” i “nas” u nastavku ove izjave o privatnosti). Koristeći ovu stranicu, prihvaćate Internet policu privatnosti naše lglaundrypro.com Internet stranice (u nastavku teksta “Web stranica”), koja je navedena niže. Internet polica privatnosti odnosi se na sakupljanje i korištenje osobnih podataka koje nam vi možete pružiti vašim ponašanjem na Web stranici.

Mi zadržavamo pravo da bilo kada i po svom nahođenju izmijenimo ili uklonimo dijelove ove Internet police privatnosti. Ova Internet polica privatnosti je dodatak svim ostalim propisima i uvjetima primjenljivim na našu Web stranicu. Mi isto tako ne zabranjujemo Web stranici treće osobe da bude povezana na našu Web stranicu.
Mi prihvaćamo važnost zaštite privatnosti informacija sakupljenih o posjetiteljima naših stranica, posebice informacija pomoću kojih se može ustanoviti identitet pojedinca (“osobni podaci”). Ova Internet polica privatnosti određuje način na koji će se upravljati vašim osobnim podacima dobivenim na web stranici. Ovu Internet policu privatnosti potrebno je povremeno pregledati kako biste bili obaviješteni o bilo kakvim promjenama. Rado ćemo prihvatiti vaše komentare i povratne informacije.

Osobni podaci
Osobni podaci o posjetiteljima naših stranica se prikupljaju samo kada su isti savjesno i dobrovoljno predani. Na primjer, ti nam podaci mogu zatrebati kako bismo vam pružili dodatne usluge ili kako bismo odgovorili na bilo kakve zahtjeve ili upite te kako bismo proslijedili iste. Naša je namjera da ova polica zaštiti vaše osobne podatke od korištenja istih na bilo kakav način koji nije u skladu s važećim zakonima o privatnosti u Republici Hrvatskoj.

Korištenje podataka
Osobni podaci koje posjetitelji predaju na našim stranicama koriste se samo u svrhu za koju su predani. Kopije suglasnosti poslane sa Web stranice koje mogu sadržavati osobne podatke pohranjene su isključivo kao arhivi za čuvanje zapisa ili u svrhe dodatne pohrane podataka..

Otkrivanje podataka
Osim u slučaju da ste vi na to pristali ili u slučaju da je otkrivanje podataka potrebno u svrhu zbog koje su predani, osobni podaci mogu biti otkriveni i u posebnim situacijama u kojima imamo razloga smatrati da je to nužno za identifikaciju, stupanje u kontakt ili sudski postupak protiv bilo koga tko uništava, povrjeđuje ili se namjerno ili nenamjerno upliće u naša prava ili vlasništvo, korisnike ili bilo koga tko može biti oštećen takvim radnjama. Isto tako možemo otkriti osobne podatke ako u poštenoj namjeri smatramo da zakon traži otkrivanje istih.

Sigurnost
Mi nastojimo osigurati sigurnost, integritet i privatnost osobnih podataka ostavljenih na našim stranicama i mi pregledavamo i obnavljamo mjere sigurnosti u skladu s novim tehnologijama. Nažalost, za nijedan prijenos podataka preko Interneta ne može se jamčiti potpuna sigurnost.Međutim, mi ćemo nastojati poduzeti sve potrebne korake kako bismo zaštitili osobne informacije koje nam vi pošaljete iz naših Internet proizvoda i usluga. U trenutku kada dobijemo vaše podatke, dat ćemo sve od sebe da osiguramo njihovu sigurnost u našem sustavu.
Štoviše, naši su zaposlenici i poduzetnici koji nam pružaju usluge vezane uz naše sustave podataka dužni poštovati povjerljivost bilo kakvih osobnih podataka koje mi čuvamo. Međutim, mi nećemo biti odgovorni za događaje koji nastanu zbog neovlaštenog pristupa vašim osobnim podacima.

Poput mnogih operatera Internet stranica, mi koristimo usluge samostalne tvrtke koja mjeri i analizira korištenje Interneta putem naše Web stranice. Koristimo ove usluge treće osobe kako bismo sakupili sljedeće ključne informacije o uporabi naše Web stranice koje uključuju:
• broj posjeta našoj Web stranici
• broj jedinstvenih posjetitelja naše Web stranice
• koliko prosječno vremena ti jedinstveni posjetitelji provedu na našoj Web stranici kada je posjete
• uobičajene točke ulaza i izlaza s naše Web stranice.

Pristup podacima
Nastojat ćemo poduzeti sve potrebne korake kako bi bilo koji podaci koje imamo o vama ostali sigurni. Isto tako ćemo nastojati da ti podaci budu točni i ažurirani. Ako u bilo koje vrijeme otkrijete da je neki podatak koji čuvamo o vama netočan, možete nas kontaktirati i mi ćemo unijeti ispravke podataka.
Štoviše, naši su zaposlenici i poduzetnici koji nam pružaju usluge vezane uz naše sustave podataka dužni poštovati povjerljivost bilo kakvih osobnih podataka koje mi čuvamo.

Problemi i pitanja
Ako ustanovimo postojanje bilo kakvih neprestanih problema i važnih pitanja vezanih uz našu Web stranicu, ozbiljno ćemo shvatiti te probleme i raditi na tome da ih riješimo. Ukoliko imate bilo kakva druga pitanja vezana uz našu policu privatnosti, ili ukoliko imate problem ili pritužbu, molimo da nam se obratite na navedene kontakte.