Studije slučaja

Naša profesionalna oprema za pranje rublja dio je mnogih uspješnih poslovnih priča; od samoposlužih praonica do profesionalnih praonica. Svijet uspjeha u pranju rublja. Ovdje dijelimo priče ljudi diljem svijeta koji doživljavaju uspjeh u praoničkom biznisu.

Interna praonica rublja

Ranč Ramarin

Otkrijte kako je LG profesionalna oprema riješila izazove pranja veša za popularni konjički ranč.

Dječji vrtić IBM

Osiguranje vrhunske higijene i brzine s našim uređajima za pranje rublja u malom gradskom vrtiću. Pročitajte o njihovom iskustvu u našoj najnovijoj priči o uspjehu

Poljski nogometni klub Wiezysta Krakow

Poljski nogometni klub trebao je čiste dresove uvijek na raspolaganju kako bi se mogao usredotočiti na igru. Pročitajte kako su u LG Commercialu pronašli rješenje.

JVP Koprivnica

Saznajte kako su vatrogasci riješili izazove pranja uniformi odabravši perilicu rublja LG Giant i BW generator ozona.

SIXL luksuzni smještaj

Saznajte kako LG profesionalna oprema savršeno prati vrhunsku uslugu iznajmljivanja luksuznih vila i apartmana u Istri i Dalmaciji.

Gordon Hill

Tvrtka za iznajmljivanje Gordon Hill upravlja sa 40 apartmana. Pročitajte više o tome kako osiguravaju vrhunsku higijenu rublja uz LG Professional opremu.

Vile Zarka

Saznajte kako LG Professional oprema savršeno prati vrhunsku uslugu luksuznih vila u Grčkoj.

Belado residence

Luksuzna turistička usluga ide ruku pod ruku s vrhunskom higijenom rublja. Pročitajte iskustvo ovog aparthotela s LG Commercial-om i nadahnite se da podignete svoje standarde.

Spring Harvest

Saznajte kako je Spring Harvest unaprijedio besprijekornu čistoću svojih luksuznih apartmana koristeći LG Professional opremu.

Erik The Red Guesthouse

Saznajte kako Erik The Red Guesthouse u Reykjaviku, Island, održava besprijekornu čistoću i učinkovitost koristeći LG Professional opremu, čak i u teškim vremenskim uvjetima.

Samoposlužne praonice rublja

Vuglec Breg

Novopečena vlasnica praonice rublja tražila je novu karijeru i pronašla ju u praonici rublja. Pročitajte njezinu poduzetničku priču i napišite vlastitu uz LG Commercial.

Praonica rublja Koltrina

Vlasnica je pronašla novi put u karijeri u praoničkom biznisu. Otkrijte njezinu priču o trijumfu i stvorite vlastitu uz pomoć LG Commercial-a.

Kamp Bijela Uvala

Praonica rublja danas je standard svakog perspektivnog kampa. Pročitajte iskustvo ovog kampa s LG Commercial opremom i pronađite inspiraciju za unaprjeđenje vlastitih standarda.

The Laundry and Wine Bar

Vlasnik je želio pokazati da pranje rublja ne mora biti dosadno. Pročitajte kako je došao na ovu sjajnu ideju i zamislite vlastitu uz LG Commercial.

Licencirana praonica rublja - Smart Laundry Lounge

Smart Laundry Lounge Atena

Poduzetnici koji su željeli investirati u novi posao i proširiti se. Pročitajte kako su odlučili investirati u koncept Smart Laundry Lounge praonice veša.

Satu Mare

Iskusni poduzetnik u potrazi za još jednom revolucionarnom poslovnom pričom u svom gradu. Pročitajte kako je uspješno obogatio svoj portfelj s LG Laundry Lounge.

Smart Laundry Lounge Bacau

Poduzetnica je tražila novu i uzbudljivu, ali i sigurnu te pouzdanu poslovnu priliku. Pročitajte više kako biste saznali kako je ostvarila svoje snove.

Smart Laundry Lounge Podgorica

Prije šest godina započela je vrlo posebna priča u Podgorici. Pročitajte kako je poduzetnica pokrenula premium licenciranu LG praonicu rublja, koja je postigla izuzetan uspjeh i brzi rast.