Profesionalna praonica rublja LG pomaže u brzoj i učinkovitoj obradi rublja u vrtiću

Segment: Interna praonica rublja
Vrsta poslovanja: Dječji vrtić
Godina projekta: 2021

O dječjem vrtiću IBM

Dječji vrtić je prvi korak na velikom putu koji počinje malim koracima. Kako bi ova avantura za mališane prošla lijepo i bezbrižno, potrebno je osigurati najbolje moguće uvjete. Ostvarivanje ovih uvjeta odvija se “iza kulisa” pa se često uzimaju zdravo za gotovo. A među najvažnijim elementima u ovom procesu su praonice rublja.

Među njima je i dječji vrtić IBM. Vrtić se sastoji od 9 odjela, a praonica prikuplja svo rublje pod jednim krovom.

“Ovo je veliki objekt i dosta koristimo opremu. Svaki dan operemo 3 do 4 ture prljavog rublja.”

M. M.Voditeljica administrativne službe

M. M.

Izazovi: Brza i učinkovita obrada rublja

Kada smo s njima razgovarali o njihovim potrebama, rekli su da im je brza i učinkovita obrada rublja na prvom mjestu.

„Ovo je veliki objekt i dosta koristimo opremu. Svaki dan operemo 3 do 4 ture prljavog rublja“, kažu.

Tu su posteljina, stolnjaci, krpe za posuđe i ostale kuhinjske krpe, mopovi, jastuci, igračke, podbradci, pamučne pelene, rezervna dječja odjeća i sportske majice,…
Svi ti predmeti potencijalno su leglo različitih bakterija i virusa. A kada su u pitanju ustanove za brigu o djeci, higijenski standardi moraju biti najviši.

S obzirom na to da vrtić ima ograničen godišnji budžet koji treba dobro izbalansirati kako bi se zadovoljio svaki segment, financijski aspekt je ovdje ključan. „Čimbenik koji nam je vjerojatno bio najvažniji u procesu donošenja odluka bila je cijena“, potvrđuju.

Rješenje: posebna oprema za dječje vrtiće

Naša rješenja s profesionalnim perilicama i sušilicama rublja uključuju vrhunske higijenske i antialergijske programe. Tako smo u razgovoru s klijentom detektirali potrebe ovog vrtića i ponudili sljedeći paket.

Isporučeni proizvodi:

Isporučene usluge:

  • Edukacija
  • 3D vizualizacija
  • Savjetovanje o proračunu i financiranju

Ova kombinacija pokazala se kao savršeno rješenje za njihove svakodnevne izazove. Profesionalna linija proizvoda dizajnirana je za velike kapacitete i svakodnevnu upotrebu. Na taj su način izbjegli probleme s kvarovima i održavanjem, koji se mogu pojaviti pri korištenju kućanskih uređaja u te svrhe.

Rezultati: Jednostavni i pristupačni proizvodi

“Opremom smo više nego zadovoljni i svakako bismo je preporučili svakom vrtiću.”

Marija M.Voditeljica administrativne službe

Marija M.

Proces prilagodbe bio je vrlo brz za zaposlenike praonice jer oprema ima intuitivan zaslon i vrlo je jednostavna za korištenje. Također, mogli su nastaviti koristiti svoje omiljene deterdžente. I što je najvažnije, mogli su oprati više rublja odjednom nego prije.

„Opremom smo više nego zadovoljni i svakako bismo je preporučili svakom vrtiću“, kažu.

Ostale prednosti LG Professional perilica i sušilica su njihova ergonomija i praktičnost. Mogu se ugraditi na postojeće instalacije u postojećim praonicama ili nekom drugom prostoru koji do sada nije bio predviđen za praonicu. Oprema je monofazna i zauzima samo 1m2 prostora ako se postavi u stup (jedan na drugi).

Uvijek dostupna podrška

U vrtiću su sretni što im je naša postprodajna služba uvijek dostupna za sva pitanja, a naš tehničar uvijek tu za redovno tehničko održavanje.