LG Professional kao omiljeni dodatni igrač nogometnog kluba

Segment: Interna praonica rublja
Vrsta poslovanja: Nogometni klub
Godina projekta: 2021

O Wieczysti Kraków

Wieczysta Krakow je poljski nogometni klub koji danas uglavnom trenira djecu svih uzrasta. Klub se tijekom svoje duge povijesti suočavao s brojnim izazovima. Posebno je zanimljiva priča o njegovom nastanku. Za vrijeme njemačke okupacije bilo je strogo zabranjeno organiziranje sportskih natjecanja. Zbog tih ograničenja brojne su se nogometne utakmice tajno održavale na livadama Rakowica, tada sela na granici Krakova. U tako teškim vremenima, prije točno 80 godina, rođena je Wieczysta Kraków.

“Toliko dresova - tako malo vremena. Rasporedi treninga i utakmica su nam jako zgusnuti pa smo morali smisliti kako da uvijek imamo čiste dresove na raspolaganju.”

Uprava nogometnog kluba Wieczysta Krakow

Uprava nogometnog kluba Wieczysta Krakow

Izazovi: Premali kapaciteti pranja za potrebe kluba

Pranje rublja za njih je bio svakodnevni izazov. Glavni problem s kojim su se susreli bili su premali kapaciteti pranja za njihove potrebe, ponajviše zbog gustog raspored treninga i utakmica.

Wieczysta Kraków player Mateusz Mak in club’s famous jersey (Foto: Borys Gogulski/Cyfrasport / newspix.pl)

Rješenje: Savršen početni paket za sportske klubove

U razgovoru s klijentom detektirali smo potrebe ovog nogometnog kluba i ponudili sljedeći paket:

Isporučeni proizvodi:

Isporučene usluge:

  • Edukacija
  • Savjetovanje o proračunu i financiranju

Pokazalo se da je ova kombinacija baš ono što im treba. Ovo je odličan početni paket za sportske klubove budući da perilica rublja Giant može oprati do 60 kg, a perilica rublja Titan do 90 kg rublja dnevno.

Rezultati: Dresovi uvijek spremni za sljedeću utakmicu

“Mnogi bi se složili da je nogomet najvažnija od najmanje važnih stvari u životu. Ali što bi bilo najvažnije od najmanje bitnih stvari unutar nogometnog kluba? Ako nas pitate, to je rublje!”

Uprava nogometnog kluba Wieczysta Krakow

Zahvaljujući profesionalnoj opremi za pranje, njihovi dresovi su uvijek besprijekorno čisti i spremni za sljedeći trening ili utakmicu. Posebno su oduševljeni BW generatorom ozona koji osvježava boju njihovih prepoznatljivih crno-žutih dresova.

Uz pomoć profesionalne opreme za pranje rublja, brzo i kvalitetno pranje i sušenje uvijek su im nadohvat ruke, tako da fokus može biti na najboljoj igri.