LG licencirana praonica rublja

Premium koncept samoposlužne praonice koja je opremljena naprednim uređajima za pranje rublja i pruža sva potrebna rješenja za uspješno otvaranje, što je čini najjednostavnijim za pokretanje posla.

Vrhunski brendirani dizajn praonice - ekskluzivni brend i identitet
Opsežna podrška i najbolja praksa - od odabira odgovarajuće lokacije i optimalne opreme do marketinške i prodajne podrške
Testiran i dokazan poslovni model - izbjegnite sve početničke pogreške

Jednostavno i isplativo

LG Smart Laundry Lounge je posao koji je najlakše započeti. S našim dobro poznatim konceptom vrhunskog dizajna, Vaša praonica rublja spremna je za rad odmah. Od boje zidova, pa sve do najboljih perilica rublja i fantastičnih marketinških rješenja.

LG vrhunska praonica rublja jednostavna je i isplativa investicija – otvaranje i rad zahtijeva niska početna ulaganja i minimalnu radnu snagu. Također, fiksni troškovi su ograničeni. S druge strane, usluge poput ove uvijek su potrebne – omogućujući vam brži povrat ulaganja.

Koncept licencirane praonice

Fleksibilniji poslovni model najsličniji franšizi. Kao u franšizi, dobit ćete poznati identitet robne marke zajedno s dokazanim i testiranim praksama koje će smanjiti poslovni rizik.

Prednost ovog modela je što ne plaćate ulaznu naknadu niti tantijeme što će ubrzati povrat ulaganja. Također, kao vlasnik svoje tvrtke imate veću kontrolu nad odlukama koje nisu povezane sa zaštitnim znakom te navedenim pravilima i ograničenjima korištenja brenda.

Dobit ćete gotovo sve prednosti franšize, bez njezinih nedostataka.

Zašto odabrati LG SMART LAUNDRY LOUNGE

Provjereni poslovni model
Vrhunski brendirani dizajn praonice rublja
Moderna i pouzdana profesionalna oprema za pranje rublja
Opsežna podrška vašem projektu
Nema potrebe za obukom ili prethodim iskustvom
Ne plaćaju se ulazne naknade niti tantijeme
Nije potrebno osoblje
Poslovanje s gotovinom
Ograničeno ulaganje

“Svima preporučujem LG profesionalne uređaje zbog njihove vrhunske kvalitete i posla kojeg obavljaju savršeno. ”

Gđa Jelena  Vlasnica LG licencirane praonice, Crna Gora

Nova generacija inovativne i učinkovite opreme za pranje rublja

Dodatna oprema za praonice rublja

GENERATOR OZONA

Dezinficirajte rublje i perilicu sa svakim ciklusom. Izvrstan za samoposlužne praonice u kojima ne možete kontrolirati higijenu svakog kupca.

PUMPE ZA DETERDŽENTE

Kontrolirajte količinu deterdženta u svakom ciklusu. Nema više prolijevanja, prevelike ili premale doze.

Vizualni identitet

Vizualni identitet LG Smart Laundry Loungea je strogo definiran. Logo, naziv, boje i dizajn praonice zaštićeni su od strane proizvođača. Kao dio licence isporučuje se i LG-eva knjiga standarda. Dobit ćete dokumente spremne za tisak (posteri, upute za uporabu i drugi materijali) koje zahtijeva LG-eva knjiga standarda.

3D vizualizacija

Zanima Vas kako će izgledati Vaša praonica rublja? Nakon što pošaljete fotografije i mjere Vašeg prostora, naš stručni tim će za vas dizajnirati savršen raspored kako biste izvukli maksimum iz vašeg prostora u pogledu praktičnosti i performansi. Dobit ćete 3D prikaz Vaše praonice rublja prilagođene Vašem prostoru sa svim ključnim elementima interijera.

Podrška i najbolje prakse

Opsežna podrška pomoći će Vam u svakom koraku otvaranja vlastite praonice rublja. Naš tim stručnjaka uputit će Vas u izbor optimalne lokacije, odabrati najbolju opremu za Vaš prostor te pomoći pri montaži i održavanju uređaja. Shvaćamo da otvaranje nove tvrtke može biti zahtjevno, ali s našim provjerenim poslovnim modelom i najboljim praksama, pružit ćemo Vam sve potrebne alate kako biste osigurali uspjeh. Uz našu podršku, možete biti sigurni da će Vaša Smart Laundry Lounge biti spremna za rad u tren oka.