Zašto LG PRO?

Kada je u pitanju profesionalna oprema, morate se osloniti na to da će raditi najbolje. Kako bi se osiguralo da može podnijeti velike količine rublja u godinama koje dolaze, LG profesionalni uređaji testirani su i certificirani za 15 000 ciklusa. Usmjerenost na najniže operativne troškove znači da perilice i sušilice pružaju veću učinkovitost tijekom svog vijeka trajanja.

Kvaliteta i trajnost

Profesionalna oprema LG-a izrađena je imajući na umu kvalitetu i budućnost. Inženjeri tvrtke LG pažljivo dizajniraju i odabiru komponente iz vlastitih proizvodnih pogona kako bi osigurali da je svaki proizvod najviše kvalitete. Ponosimo se svojom pažnjom koju posvećujemo detaljima i neprestano težimo poboljšanju. Dokaz tome su brojni patenti i inovacije. To znači da se možete pouzdati u naše proizvode koji će dugo trajati i imati najbolji učinak.

Učinkovitost i isplativost

Znamo da su učinkovitost i isplativost ključni za svako poslovanje. Naši uređaji su izrađeni da rade ekonomično, s niskom potrošnjom vode i energije. To rezultira smanjenjem troškova za vaše poslovanje tijekom životnog vijeka proizvoda. S brzim i pouzdanim radnim procesima te izdržljivom, inovativnom tehnologijom, možete vjerovati da će LG profesionalna oprema održati glatko funkcioniranje vašeg poslovanja.

Sveobuhvatna usluga i podrška

Naša predanost kupcima ne završava s prodajom, to je tek početak trajnog partnerstva. Pružamo sveobuhvatnu uslugu i podršku putem naše široke mreže pružatelja usluga poput distributera, prodavatelja i tehničara. Oni se brinu da možemo brzo reagirati kako bismo riješili bilo kakve probleme. Prava sigurnost dolazi iz performansi i pouzdanosti.