18. HoReCa sajam u Beogradu

Popularni HoReCa sajam u Beogradu ponovo je okupio sve iz HoReCa segmenta koji, kako i sam naziv kaže, objedinjuje hotele, restorane i kafiće. HoReCa sajam otvara svoja vrata hotelijerima, ugostiteljima i vlasnicima kuća za odmor te im nudi priliku da se susretnu s najboljim dobavljačima u sektoru turizma.

Sajam je tijekom četiri dana postao mjesto gdje možete pronaći sve što vam može pomoći u poboljšanju kvalitete vašeg turističkog objekta, opremanju ili renoviranju hotelskih soba, restorana ili kuhinja, uređenju interijera apartmana i sl. Bilo je tu svega što možete zamislite – od sitnog inventara, dekora i ostalih sitnica do namještaja, opreme i tehnoloških rješenja. To naravno uključuje i opremu za pranje rublja.

Naši partneri iz Srbije sudjelovali su kao izlagači pa smo ih posjetili kako bismo ih podržali u ovogodišnjem predstavljanju. Uspješno su predstavili novi set perilice i sušilice rublja LG Professional Titan, koji se može slagati u stup. Brojni novi, ali i postojeći klijenti iskoristili su ovu priliku za razgledavanje nove opreme i razgovor o budućoj suradnji.

Ovo je bila izvrsna prilika i za susret s našim dragim poslovnim partnerima iz Crne Gore i Kosova. Imali smo ugodan razgovor i razmijenili iskustva s različitih tržišta. Na taj smo način dobili zanimljive uvide u nove regionalne trendove i razvili nove perspektive koje će nam pomoći u budućem poslovanju.

Ovo sjajno druženje zaključili smo kratkim obilaskom povijesnog Beograda i jednog od najistaknutijih novih urbanih područja u cijeloj Europi – Beograd na vodi.

Vraćamo se s novim spoznajama i lijepim uspomenama i veselimo se sljedećem druženju!