Multihousing trend polako ali sigurno osvaja tržište jugoistočne Europe

Do jučer samo na malim ekranima, a sada i u našem susjedstvu. Multihousing ili praonica u stambenoj zgradi popularna je vrsta praonice rublja koje pamtimo iz američkih filmova i serija.

To je praonica rublja koju dijele stanari jedne ili više stambenih zgrada. Zašto ovaj trend sigurno ulazi na europsko tržište? Izvrsno je rješenje u mnogim situacijama, a ovo su samo neke od njih.

Stambene zgrade

Zajednička praonica savršen je izbor za manje stambene jedinice, poput garsonijera. U ovom slučaju kućanske perilice i sušilice rublja zauzimaju puno dragocjenog prostora pa su zajedničke praonice rublja najbolji mogući izbor.

Studentski domovi

Slično je i sa studentskim domovima. Manji, zajednički prostori za pranje i sušenje rublja idealno su rješenje za jedinice u kojima jednostavno nema dodatnog prostora za opremu za pranje i sušenje.

Prenamijenjeni hoteli

Hotelski objekti koji su pretvoreni u stanove za radnike ili studente također će učiniti pravu stvar odabirom zajedničke samoposlužne praonice. Jednostavno, praktično i isplativo.

Poslovni prostori

Vlasnici poslovnih prostora u stambenim zgradama, prostor za praonice mogu iznajmiti i drugim poduzetnicima ili vlasnicima lanaca praonica. Tako prebacuju odgovornost i troškove održavanja opreme te s njima dijele dio prihoda praonice.

Tražite li pristupačno i funkcionalno rješenje u kojem ni perilica ni sušilica ne zauzimaju prostor u stanovima te je namijenjeno svim stanarima, zajednička samoposlužna praonica rublja upravo je ono što trebate. LG profesionalne perilice i sušilice rublja savršeno će se prilagoditi zahvaljujući svom fleksibilnom dizajnu. Postavljanje sušilice iznad perilice rublja u stup, priključenje na monofaznu struju, izuzetno tihi rad koji ne ometa stanare čini LG profesionalne proizvode savršenim za samoposlužne praonice.

 

Još jedna velika prednost ovih uređaja je što su jednostavni za korištenje kao i kućanske perilice rublja, ali ih daleko nadmašuju u pogledu performansi.

Ne treba zanemariti ni brzinu: najduži program je čak dva do tri puta brži od kućanskog, što znači da se 10 kilograma pamučnog rublja može oprati u samo sat i pol. Vrijeme sušenja za istu količinu rublja je samo jedan sat. Dodamo li tome da profesionalna perilica rublja može prati i do 8 sati svaki dan (što je 60 kilograma rublja dnevno), isplativost i ušteda su uvijek na strani profesionalnih uređaja.

I zadnja, ali ne i najmanje važna stavka je higijena.
Budući da će uređaje koristiti veći broj ljudi, čistoća i dezinfekcija su jedan od imperativa.

Zato brzi Clean Tub Cycle prije upotrebe i dodaci poput generatora ozona koji dezinficira bubanj pri svakom pranju, pružaju potpunu sigurnost i vrhunsku higijenu svakom korisniku.

Uz LG Commercial dobivate uštede, fleksibilnost i vrhunske LG profesionalne uređaje. Ako trebate praonicu rublja u stambenoj zgradi, kontaktirajte nas – u iskusnim ste rukama.