Bok uz bok s najvećima - LG i Bijeli Svijet na ExpoDetergo 2022 u Milanu

ExpoDetergo International jedan je od najvećih svjetskih sajmova posvećen profesionalnim perilicama rublja, proizvodima za glačanje i kemijsko čišćenje. Okuplja preko 250 najvećih svjetskih proizvođača i distributera opreme za pranje rublja, gdje možete vidjeti najbolje što ova industrija može ponuditi u sljedeće 4 godine. Ove godine sajam je održan od 21.10. do 24.10.2022 u prijestolnici mode – Milanu, a po prvi puta smo sudjelovali kao izlagači.

Izlaganje uz bok s jednim od najvećih proizvođača – LG Electronics – bio je dokaz da smo kao strateški partner globalne korporacije postali i dio praoničke elite.

 

Rezultat je to dugogodišnjeg rada i ulaganja u znanje, ali i dobrih, kvalitetnih odnosa s partnerima. Zato nam je bilo iznimno drago što su naši partneri prihvatili poziv te nas posjetili i podržali iz svih dijelova Europe poput Njemačke, Poljske, Rumunjske, Grčke i mnogih drugih.

Sajam je pokazao da je “napraviti više s manje resursa” postalo glavni fokus u industriji. To se posebno odnosi na održavanje maksimalne učinkovitosti, higijene i produktivnosti uz najmanju moguću potrošnju energije, vode i deterdženata. Osim učinkovitosti, mnogi proizvođači pokazali su ulaganje u održivost i zelene tehnologije te digitalizaciju. Sve ono u čemu LG profesionalni uređaji prednjače već niz godina.

Djelić atmosfere možete vidjeti na slikama. Hvala svima koji su nas posjetili!