Opremili smo više od 40 McDonald's praonica u Hrvatskoj i Sloveniji s vrhunskom LG profesionalnom opremom

Crvena i žuta boja, zlatni lukovi i klaun Ronald – zvuči poznato? Iako je za većinu ljudi prva asocijacija na McDonald’s američka kultura i tradicija, ovaj kultni simbol Sjedinjenih Američkih Država pronašao je svoj dom i pustio korijene u više od 100 zemalja svijeta. Ovaj legendarni međunarodni lanac restorana brze hrane jedan je od najprepoznatljivijih svjetskih brendova. Dnevno hrani 69 milijuna kupaca, što čini oko 1 posto svjetske populacije. Brzi, jednostavni, a prije svega ukusni zalogaji prirasli su srcu i Hrvatima i Slovencima.

Zato smo posebno ponosni što smo dobili priliku opremiti profesionalne praonice restorana vrhunskim LG Professional proizvodima za pranje rublja. Opremili smo više od 40 McDonald’s praonica u Hrvatskoj i Sloveniji.

Jedna od stvari po kojima je McDonald's poznat bila bi vrhunska higijena. McDonald’s je među pionirima u Hrvatskoj primijenio HACCP, međunarodno priznatu metodu prepoznavanja i upravljanja rizicima vezanim uz sigurnost hrane. Intenzivno čišćenje, pranje i dezinfekcija, uz učestalo pranje ruku zaposlenika ključni su za higijenu restorana. Ne manje važno je i čisto rublje. Prljavo rublje u restoranima, poput krpa i mopova, potencijalni je prijenosnik opasnih infekcija uzrokovanih različitim virusima i bakterijama. Zato je izuzetno važno provoditi posebne mjere higijenskog tretmana rublja.

Budući da je vrhunska higijena imperativ McDonald’sa, iznimno je važno imati brzu, kvalitetnu i energetski učinkovitu opremu nadohvat ruke. LG Professional proizvodi za pranje rublja dizajnirani su za postizanje i održavanje vrhunske higijene svojim visokokvalitetnim pranjem. To se postiže kroz tri glavne karakteristike. Tehnologije Wave force i Auto tub clean osiguravaju održavanje higijene. Motor s izravnim pogonom daje Wave force snagu, a svrha ove tehnologije je očistiti i najudaljenije dijelove unutar bubnja perilice. Auto tub clean je redoviti ciklus čišćenja koji se može uključiti nakon svakog ciklusa pranja, pridonoseći temeljitom uklanjanju bilo kakve kontaminacije.

Perilice i sušilice rublja kapaciteta 10 kg pokazala su se savršenim izborom za ugostiteljske objekte jer ih je vrlo jednostavno smjestiti u mali prostor od samo 1 m2. Još jedna značajka koja je posebno povoljna za ovu vrstu poslovanja su posebni programi. Ovisno o potrebama svakog pojedinog restorana, mogu se prilagoditi, primjerice, za pranje vrlo masnih krpa ili mopova. LG Professional uređaji za pranje rublja imaju komponente koje ih čine idealnim izborom za restorane s ‘brzom uslugom’. Stoga ne čudi što je McDonald’s ovu kombinaciju opreme prepoznao kao top izbor.

Čimbenik koji McDonald’s smatra vrlo važnim u ovoj suradnji je kvaliteta podrške nakon prodaje, koja je za nas prioritet. Naša servisna mreža sastavljena od kvalificiranih stručnjaka uvijek je udaljena samo telefonski poziv.

Želite li postići higijenske standarde poput najvećih svjetskih brendova i opremiti svoju praonicu LG Professional proizvodima za pranje rublja? Kontaktirajte nas!